top of page

About Premleena & Om

607A8655.jpg
Therapist
Premleena Wettergran
Premleena

Min personliga inre resa började för fyra decennier sedan, då mitt inre hade knackat på ganska länge. En djup längtan efter något jag inte visste vad det var. Denna resa har varit magisk. Smärtsam i stunder,  men insikter om att mitt, och alla våras inre bär på sanningar, frid och förmågan till healing, är den största insikt vi kan ge oss själva. 

Jag hade lyckan att får spendera många år i olika kursprocesser, medveten närvaro och aktiva och stilla meditationer. Jag hade förmånen att bli guidad till Indien, där jag mötte och introducerades till Oshos upplysande visdom. Hans vägledning i meditation var en uppenbarelse och har sedan dess blivit en inre naturlig hörnsten i mitt liv.

 

1986 ökade jag mitt engagemang för Oshos läror genom att bli en certifierad Osho counseling terapeut, Reiki healing master och meditations ledare. När jag återvände till sverige från Indien, blev jag inbjuden att samarbeta med den uppskattade Bengt Stern, Mullingstorp, där jag började min resa och som kursledare 1990-talet. Den erfarenheten gav mig öppningar till att skapa mina egna transformativa processer, en resa som kulminerade när jag blev inbjuden att skapa kursprocesser på den nu kända kurs gården Baravara. De dörröppningskurser jag skapade blev en dundersuccé, och de gav genklang hos dem som sökte personlig förvandling. Detta tillfredsställande kapitel i mitt liv sträckte sig över ca sju anmärkningsvärda år.

Har också skapat The Leap på Björnbacka. 

 

Genom åren har jag också delat med mig av min expertis genom individuella rådgivningssessioner och har bidragit till teambuildande inom sport team, same byar, samt olika företagsmiljöer. Mängden av upplevelser har varit enorm, varje interaktion har bidragit till min ständigt växande förståelse av det mänskliga psyket. Genom en växande medvetenhet…från vårt sinne, hem till våra hjärtan samt till vår inre being. 

Christopher Om

Jag drivs av en djup nyfikenhet att förstå och bryta mönster för att uppnå inre frid. Min egen resa startade när jag började känna en växande bitterhet i mitt liv runt 40-årsåldern. Det var en varningsklocka som fick mig att i ren panik söka efter sammanhang och vägledning för att undvika att hamna i det mörka hålet jag kände att jag när som helst skulle falla in i.

 

Efter att ha deltagit i en ögonöppnande kurs på BaraVara insåg jag hur händelser från min barndom fortfarande formade hur jag beter mig i olika situationer och den bild jag har av mig själv. Likt en dedikerad detektiv insåg jag tidigt att lösningen inte låg i att "fixa" mitt liv, utan i att acceptera och älska mig själv för den jag är. Genom att genomgå en terapeututbildning på Osho Risk har jag nu äran att stödja och assistera som co-pilot andra på deras egna inre resa.

 

Med över 10 års erfarenhet är jag fortfarande mitt i utforskningen, medveten om att svaren på livets frågor inte alltid är klara, och jag omfamnar det som en evig resa att acceptera och älska det som är.

bottom of page