top of page
Sunrise over the Wheat Field_edited.jpg

Blissful Living

Dessa retreats är en möjlighet och hitta livs glädje, egna sanningar  och möjligheten att kunna leva dig själv fullt ut.  Något vi har utvecklat i  processer ca 35 år.  

Bliss 1 - Coming home

Upptäck konsten att leva ditt sanna jag på vårt 4 dagars retreat.

 

Ge dig själv möjligheten att stanna upp, få utforska ditt inre och förstå dig själv från tankar till känslor och hjärta. Det handlar om att kunna bryta gamla mönster och finna den du är bortom ytan. Möt dig själv på ett djupare plan och utforska de värderingar som format ditt liv.

 

✨ En transformerande resa där du, i trygga händer, kan närma dig ditt sannare jag steg för steg. Det är en resa som har sin början men inget slut...

 

Retreatet inkluderar även en efterföljande online-integrering för att säkerställa en hållbar förändring.

 

Fakta:

📅 4 dagar - Onsdag kväll till söndag lunch

📍 Kursgård: The Soul Space, www.thesoulspace.com

💰Pris: del i dubbelrum 9 990:-
enkelrum 10 990:-

Upptäck ditt inre, finn vägen hem till dig själv. Bliss 1 - Coming Home är starten på din resa mot autenticitet och inre frid.

Kursdatum 2024.  

20-24 mars

17-21 april

28 aug-1 september

23-27 oktober

Bliss Couples - The art of relating

Sällan ger vi oss tiden att på riktigt undersöka och eller investera i vår relation. Att ge oss tiden att utforska, lyssna på samt kunna kommunicera vår längtan med vår partner. I denna fyra dagars kurs går vi in på djupet utan yttre distraktioner. Kärlek är inte något vi behöver från andra; det är något vi redan är.

Vi belyser vikten av att förstå oss själva och vår partner. Vi fokuserar även på kommunikationen som en grund för en trygg och sann relation.

En relation liknas vid en trädgård, och tillsammans utforskar vi hur vi vill forma och vårda den. Bliss Couples är en unik möjlighet att fördjupa, förtydliga och stärka en relation.

 

Fakta:

📅 4 dagar - Onsdag till söndag lunch

📍 Kursgård: The Soul Space, www.thesoulspace.com

💑 Möjlighet till parsessioner och efterföljande online-meditationer för par.
💰Pris: dubbelrum 19 990:-/par

Kursdatum 2024

15-19 maj

27 november - 1 december

Bliss 2 - The art of letting go

Detta retreat är en fördjupning i det arbete du redan startat. Vi stannar upp för att kunna se. Att acceptera det som är sant för oss, att kunna släpa taget om det som inte längre är behjälpligt för oss i livet. Att i ökad närvaro se bortom de identifieringar som annars styr oss. Att gemensamt utforska den magi som finns inom oss, bortom programmeringar och bagage. Våga se djupare sanningar. 

Under 4 dagar, från onsdag kväll till söndag lunch, ger Bliss 2 dig verktygen för att våga släppa det som inte längre tjänar dig. Utforska möjligheten att försonas, bli fri och skapa en djupare kontakt med ditt "soul space".

 

Fakta:

📅 4 dagar - Onsdag kväll till söndag lunch.

📍 Kursgård: The Soul Space, www.thesoulspace.com

💰Pris: del i dubbelrum 9 990:-
enkelrum 10 990:-

Släpp taget och omfamna förändringen på Bliss 2 - The Art of Letting Go. En fördjupnings resa mot inre frid och modet /tilliten att kunna ta ditt nästa steg.

Kursdatum 2024

26-30 juni

20-24 november

Vad tycker våra deltagare?

Anna Bodin
Anna Bodin

"Premleena har sedan 20 år varit en outsinlig källa till visdom, kärlek, insikt och utveckling för mig. Hennes gärning har hjälpt mig att utvecklas från omedveten till medveten, från avstängd till inkännande, sårbar och öppen. Premleena har gjort det möjligt för mig att möta mina egna demoner utan rädsla och lärt mig hur man blir mer sann och hel som människa. Allt detta gör hon på ett otroligt kärleksfullt sätt."

bottom of page